Erdőgazdálkodás egy jogász szemével..

Erdőjog §

Erdőjog §

Elérhetőek az új nyomtatványok az erdészeti szakszemélyzet részére

2020. július 06. - Dr.Balogh

Az NFK weboldalán elérhetőek a nyomtatványok, amellyel az erdészeti szakszemélyzet az új szabályok alapján kérelmezheti nyilvántartásba vételét /bejelentheti tevékenységét a kiemelt besorolások alapján is.

Mindenképpen fontos, hogy a kiemelt besorolások a nyilvántartásba kerüljenek, hiszen valamennyi "külsős" (pl. földhivatalok, NAV,NÉBIH-faanyagkereskedelmi lánc ellenőrzés) ezt fogja ellenőrizni. 

 Erdőre és fásított területre földhasználati jogviszonyt keletkeztető szerződés 3.személyként kizárólag az "erdőgazdálkodásra jogosult erdészeti szakirányító vállalkozás" kiemelt besorolás bejegyzése után köthető.

A nyomtatványok elérhetősége a  https://nfk.gov.hu/Erdeszet___Nyomtatvanyok_news_303 linken, az Erdészeti szakirányítók nyilvántartásba vételi kérelméhez kötődő cím alatt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása