Erdőgazdálkodás egy jogász szemével..

Erdőjog §

Erdőjog §

Hasznos cikkek erdőgazdálkodóknak

2018. január 23. - Dr.Balogh

erdo-mezo.hu/cikkek

Az erdő-mező online oldallal együttműködve, több fronton próbáljuk az erdőgazdálkodásban jelentkező problémákat bemutatni,megoldásukat megosztani továbbá a felmerülő kérdésekre válaszolni és az ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatni.

Az együttműködés keretében - olvasói kérdésekre válaszolva illetve saját tapasztalatból kiválasztott kérdéskörök elemzésével - próbáljuk cikkekbe foglalni a nyereséges és felelős erdőgazdálkodáshoz szükséges jogi háttér alapvető követelményeit. A fenti linkre kattintva elérheti a témában született eddigi okfejtéseket illetve a jövőre nézve is érdemes majd visszalátogatni hiszen folyamatosan frissülni fog az adatbázis. Kellemes olvasgatást kívánunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.06.04. 19:04:39

Hasznos blog!

Köszönöm!!!
süti beállítások módosítása