Erdőgazdálkodás egy jogász szemével..

Erdőjog §

Erdőjog §

Erdészeti Jogi Fórumsorozat

2020. február 10. - Dr.Balogh

Tisztelt Érdeklődők,

2018-ban megrendezett Erdészeti Jogi Fórumokat követően, irodánk leterheltsége és egyéb kötelezettségek miatt nem volt alkalmunk személyes megjelenésre pedig fontosnak tartanánk a beszélgetős/beszéltetős, interaktív eszmecseréket ahol a hallgatóság is hozzátesz valamit az egészhez. A visszajelzések alapján az akkori rendezvényekre hiánypótló kezdeményezésként gondolunk, mert 3 óra alatt több emberhez sikerült fontos információt eljuttatnunk az erdőgazdálkodással kapcsolatban mint máskor 1 hónap alatt. 

Az ország minden részéből kapunk megkereséseket erdőket érintő földhasználati témakörben, és látszólag a Dunántúl kezd felzárkózni  problémás esetek számában a keleti országrészhez ezért most egy 4 állomásos fórumsorozattal igyekszünk az elmúlt 2 év gyakorlati tapasztalatait megosztani Önökkel.

 Az előadás sorozatot jogeseteinkre alapozva,a mindennapos problémák és azok lehetséges megoldásainak felhasználásával állítottuk össze.

A jelentkezőknek most is lehetőséget biztosítunk arra hogy előzetesen kérdéseket tegyenek fel vagy témát javasoljanak az előadás anyagába. A fórumok agrár szaktanácsadók részére akkreditált rendezvények. Részletek és helyszínek a szórólapon. A regisztrációs lap letöltése IDE KATTINTVA 

szorolap_kozos_2020_ez_az_utolso.jpg

 

süti beállítások módosítása